oude foto's

  • remco

    Heb de oude foto's van de oude ingang hier op het prikbord gezien,erg leuk en mooi.nu is mijn vraag,als je nog oude foto's hebt van de Efteling zet ze hier op het prikbord,weet zeker dat veel mensen met mij dit leuk zullen vinden.Zal zelf ook even in de oude doos gaan zoeken.Denk bv aan de bloemen bij de oude ingang (Efteling) of de oude ingang van het carnavals festival,de kip en de gans in de speeltuin die eieren leggen,de speeltuin en ga zo maar door.

  • Angie

    Ik ben zeker dol op oude Efteling foto's. Hoe meer hoe liever. Er hebben hier in de loop der tijd al diverse keren hele topics vol gestaan met oude foto's. Ik ben benieuwd wat jij tegen gaat komen in de oude doos. Wel hier plaatsen hoor als je oude foto's vindt.

  • Eftelfreak

    Zie ook mijn archiefje (wat ik tot nu toe gescant heb)

    http://www.eftelnet.nl/Tijden.htm

  • Eftelfreak

    Ik heb een tijdje terug nog wat screenshots gemaakt van een van mijn 1e keren Efteling.

    En nog een filmpje van ingang west :

    http://www.eftelnet.nl/tijden/1988/15-07-1988.wmv

  • remco

    Mooie foto's op je website Eftelfreak vind je foto's van vroeger echt moooooi.En met je stelling ben ik het eens. (Vroeger was alles beter word er weleens gezegd en wat betreft de Efteling ben ik het daar wel een beetje mee eens).zodra ik wat foto's tegenkom zal ik ze hier plaatsen.

  • remco

    hoi Angy

    Ik heb wat oude foto's op internet gevonden,deze zijn wel heel oud trouwens dit was ver voordat ik in de Efteling rondliep.maar altijd wel leuk om te zien.Je ziet o.a. de aanleg van de de kanovijver en de aanleg van het zwembad.

    http://members.home.nl/ckhjmaas/efteling.htm

    Ps:weet jij hoe ik hier foto's kan plaatsen krijg het niet voor elkaar en de bovenstaande link hetzelfde verhaal.